Webonderhoud

Als uw website is opgeleverd, dan betekent dit niet dat de site klaar is. Een goede website is immers nooit klaar. U moet rekening houden met het beheer en  onderhoud  van uw website. De website moet natuurlijk up-to-date blijven. Dit heeft vooral betrekking op de inhoud van de website want hier mag  natuurlijk geen verouderde informatie op staan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan veiligheidsupdates en aanpassingen voor de zoekmachine optimalisatie. 

Waar moet aan denken bij onderhoud en beheer website
Aanpassen teksten en plaatjes, nieuwsberichten plaatsen of nieuwe pagina's toevoegen.Veiligheidsupdates van content management systeem of webwinkel. Andere wijzigingen aanbrengen op de website.

Bepaal zelf hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel wij mogen doen
U bepaalt zelf hoeveel van het onderhoud u zelf gaat doen. Wij bieden de mogelijkheid al het onderhoud en beheer voor u te doen, zodat u zelf minimaal tijd hoeft te besteden aan uw website en zich kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden. U kunt er ook voor kiezen om na de oplevering van de website het beheer en onderhoud van de website zelf te doen. Van full-service tot alles zelf doen, alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf teksten en plaatjes toevoegen, maar back-ups en veiligheidsupdates door ons laten doen. Per website maken wij een op maat onderhoudsafspraak.

Samenwerking
Na het lanceren van de website, is een goede samenwerking van groot belang. Samen moeten we zorgen dat de website up-to-date blijft. Beide partijen moeten aangeven welke aanpassingen er gemaakt moeten worden. U weet perfect of er nieuwe zaken vermeld moeten worden op de site en wij weten precies wanneer er een update van het CMS gedaan moet worden of wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Alle aanpassingen worden alleen gedaan na goedkeuring van u uiteraard.

Transparant kostenonderhoud
U kunt uw  jaarlijkse kosten voor de hosting uitbreiden met een onderhoudsmodule vanaf slechts €14,95/jaar.

Omschrijving onderhoudsabonnement Brons Zilver Goud
Backup frequentie website. Maandelijks Wekelijks Meerdere malen per week
Onderhoud aan CMS (bijv. WordPress), plugins, beveiligingsupdates. Ja Ja Ja
Nieuwe pagina's laten toevoegen of bestaande wijzigen. Nee Max. 3 per Jaar Max. 99 per Jaar
Teksten of plaatjes laten veranderen. Ja Ja Ja
Berichten laten plaatsen. Ja Ja Ja
Hulp indien men zelf de website onderhoud. Max. 1 uur per maand Max. 4 uur per maand Onbeperkt
Kosten € 14,95/jaar € 34,95/jaar € 74,95/jaar